Servicii

TRANSPORT TERESTRU

SERVICII DE LOGISTICA

SERVICIILE NOASTRE

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri atat din Romania, cat si din strainatate, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Punem un accent mare pe siguranţa transporturilor, întreţinerea echipamentelor, pregătirea personalului şi a verificărilor periodice a echipamentelor, suntem mândri să vă propunem serviciile noastre profesionale de transport mașini pe platformă.

s1

Daca automobilul visurilor tale este in alta tara, stai fara grija noi ti-l aducem in siguranta acasa. Daca tu nu ai posibilitatea de a te deplasa pana acolo noi ne ocupam de transportul masinii tale din strainainate pana la domiciliu. NOI suntem raspunsul la intrebarea “cum imi pot transporta masina acasa intr-un mod sigur si rapid”.

s2

Incredere si profesionalism sunt doar doua dintre calitatile noastre. Conditii garantate de siguranta si grija pe care o vom avea pentru masina ta sunt alte doua valori care ne recomanda .

s3

Pretul face diferenta? sau Calitatea face diferenta? Daca ambele prezinta o importanta egala atunci apeleaza cu incredere la noi.

AVETI O INTREBARE REFERITOARE LA SERVICIILE NOASTRE?